Galatasaray'ın yeni transferi Bafétimbi Gomis için imza töreni düzenlendi. Fransız futbolcu törende kendisini 3 yıllığına Sarı - Kırmızılılar'a bağlayan resmi sözleşmeye imza attı.

Törende kısa bir açıklama yapan tecrübeli golcü, "Galatasaray'a gelmiş olmaktan çok mutluyum. Bana karşı yapılan karşılama töreni beni çok etkiledi. 2-3 aydır görüşme halindeyiz. bu süreçte Galatasaray hakkında bilgi sahibi oldum, maçlarını izledim. Avrupa'da da başarılı olmuş bu kulübe katılmaya karar verdim. Hocamızı da İtalya'da yaptığı işlerden dolayı tanıyorum. Onun da bana yardımcı olacağını düşünüyorum. Oynamak için sabırsızlanıyorum" şeklinde konuştu.

Törende konuşan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ise, "Yeni bir sezona başlıyoruz. Bu seneki ilk transferimizi Gomis ile yapıyoruz. Kendisi teknik heyetimizin dce istediği bir oyuncu. Kendisinin golcülüğünü anlatmaya gerek yok Fransa Ligi'nde 22 gol atmış bir oyuncu. Dolayısıyla kendisine sizin huzurunuzda hoş geldin diyorum Galatasaray ailesi Gomis ile daha güçlü olacak, huzurunuzda Gomis'in Galatasaray'da oluşunun imzasını atacağız" dedi.

Öte yandan Galatasaray'ın bu transfer için 2.5 milyon euro imza parası, Gomis'e ise yıllık 3.3 milyon Euro ödeneceği belirtildi.