Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da en çok talibi olan futbolcu açık ara Brezilyalı yıldız Marcao.

Deneyimli stoper için transfer haberleri yeniden gündeme gelmeye başladı.

Yaz transfer döneminde istediği rakamı alamadığı için Sarı Kırmızılı kulübün transferine izin vermediği belirtilen Marcao için ocak ayı hareketli geçeceğe benziyor.

Takvim'de yer alan habere göre; Brezilyalı stoper için şimdiden 2 kulüp kolları sıvamış durumda. Yaz transfer döneminde de Galatasaray'ın kapısını çalan ancak zorunlu satın olma bedelini kabul etmeyen Napoli, bu kez işi daha ciddi tutuyor. İtalyan kulübünün Galatasaray'a net 10 milyon Euro teklif ettiği de çıkan iddialar arasında.

Yaz ayında Napoli 12.5 milyon Euro satın alma opsiyonunu kabul etmiş ancak zorunlu olmasına itiraz ettiği için transfer gerçekleşmemişti.

Galatasaray yönetiminin bu rakamın artırılmasını istediği de gelen haberler arasında.

Öte yandan Rus ekibi Krasnodar'ın da Marcao ile ilgilendiği ancak, önerdiği rakamın 9 milyon Euro olduğu, bu rakamın da Napoli'nin teklifinin altında kaldığı ifade ediliyor.

Ayrıca Rus ekibinin Marcao için takibini sürdürdüğü her an fiyat artırımına gitmesinin mümkün olduğu önesürülüyor.

Sarı Kırmızılı yönetimin devre arasında Marcao'nun transferine izin vermesi durumunda bir yerli stoper transferi yapmasının söz konusu olduğu belirtilirken, Spor Toto Süper Lig'de 8 maç cezası olan Marcao'nun, oynamadığı maçlarda yokluğu fazlasıyla hissedildi.

Galatasaray, Marcao için 2019 yılında Chaves kulübüne 4 milyon Euro bonservis ödemişti. Satış gerçekleşirse Galatasaray, Brezilyalı'dan ciddi karı kasasına koyabilecek.

Kaynak: Fotomaç