Badou Ndiaye ve Fernando'nun form durumundan memnun olmayan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim gelecek sezon için orta saha transferi çalışmalarına şimdiden başladı. Galatasaray'ın gündemine İngiltere Premier Lig'de forma giyen Mohamed Diame ismi geldi.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre, gelecek sezon için orta saha transferi çalışmalarına başlayan Galatasaray'ın gündemine 31 yaşındaki Senegalli merkez orta saha Mohamed Diame ismi geldi. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Senegalli orta saha için girişimlerini başlatacak olan Galatasaray'da Fatih Terim'in Badou Ndiaye ve Fernando'nun form durumundan memnun olmadığı ve gelecek sezon orta saha mevkinde değişime gitmeyi planladığı öne sürüldü.

Mohamed Diame kimdir, nasıl bir futbolcu?

31 yaşındaki Senegalli merkez orta saha oyuncusu Muhammed Diame bu sezon İngiltere Premier Lig'de Newcastle United ile mücadele ediyor. Kariyerinde West Ham United, Rayo Vallecano, Hull City gibi önemli kulüplerde de forma giyen Diame bu sezon takımı ile 24 karşılaşmada 1,882 dakika süre aldı gol yada asist üretemedi.