Finansal Fair Play (FFP) gereği transferde 'sattığın kadar al' sınırlamasına takılan Galatasaray, bu oyunculardan gelen para ile Emre Akbaba ve Diagne takviyelerinin bütçesini oluşturmuştu. Sezon sonu transfer stratejisi yine Arabistan'dan gelecek tekliflere göre belirlenecek.

BELHANDA: TALİPLERİ VAR

Devre arasında Al-İttihad'a transferi direkten dönen Belhanda'nın ayrılma şartı yıllık 6 milyon Euro'luk teklif gelmesi... Fenerbahçe'den Giuliano ve Galatasaray'dan Rodrigues'i Suudi Arabistan'a götüren William D'Avila, Belhanda'nın menajerliğini aldı. Körfez ülkerinden talibi olan Faslı 10 numara, 10 milyon Euro üzerinde teklif getirirse satılacak.

DİAGNE: ETİKETİ GOLLER

Geçen sezon 29 golle kral olan Gomis, yıllık 8 milyon Euro'ya Al-Hilal'e gitti. Galatasaray'daki performansı tatmin etmese de 26 golle krallıkta rakipsiz olan Diagne de Gomis gibi Suudi Arabistan'ın yolunu tutabilir. İstatistiklere önem veren Körfez ülkeleri için Mbaye Diagne'nin 2.3 milyon Euro'luk yıllık ücreti sorun değil.

FEGHOULİ: OPSİYONU MEVCUT

Müslüman olan Feghouli, Galatasaray'a imza atarken 2018-19 sezon sonu için sözleşmesine Körfez ülkelerinde geçerli 4 milyon 250 bin Euro'luk çıkış opsiyonu koydurdu. Formunun zirvesinde olan Cezayirli yıldıza Suudi Arabistan ve Katar'dan cazip teklifler gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.




Kaynak:Sabah