Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın tecrübeli teknik direktörü Fatih Terim'in koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklamasının ve hastanede kontrol altına alınmasının ardından TRT Spor yorumcusu Alp Pehlivan, Terim'insağlık durumu ile ilgili bilgileri paylaştı.

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Pehlivan, Terim'in yardımcısı Levent Şahin ile görüştüğünü belirtti.

Spor yorumcusu Alp Pehlivan şu ifadeleri kullandı: "Fatih Hocanın kontrol altında olduğu hastanede Levent hoca ile yaptığım görüşmede hocanın genel sağlık durumunun çok iyi olduğunu, hastalığın etkilerinin çok çok alt limitlerde hocada bulunduğunu söyledi. Allah tüm hastalarımıza acil şifalar versin..."

Sarı Kırmızılı teknik adam Fatih Terim'in, kontrollerin ardından 14 günlük bir iyileşme sürecine girmesi bekleniyor.

Fatih Terim sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda koronavirüs testinin pozitif çıktığını şu sözlerle açıklamıştı;  "Bugün yapılan test sonuçlarına göre Corona Virüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere.." 

Faith Terim'in kızı Buse Terim ise babasının son durumuyla ilgili bir video paylaştı. Buse Terim yaptığı paylaşımda; ''Babam şu anda iyi hastanede tedavi altında. Koronik bir rahatsızlığının olmaması ve sigara içmemesi bu süreçte bir avantaj. Umuyorum her şey iyi olacak ve oradan çok güçlü bir şekilde çıkacak.'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Super Haber