Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın flaş transferi Kolombiyalı golcü Radamel Falcao'nun geleceği, yüksek maliyeti nedeniyle belirsizliğe girerken her geçen gün forvet adayları arasına bir yenisi ekleniyor.

Sarı Kırmızılı yönetimin indirim talebine olumlu yanıt vermemesinin ardından Kolombiyalı yıldızın, 'Suudi Arabistan'a gideceği' yönündeki haberler artarken Hulk, Mario Balotelli, Diego Costa gibi isimler manşetleri süslüyor.

Ancak Galatasaray'ın deneyimli teknik direktörü Fatih Terim'in gözünün bir başka dünya yıldızında olduğu ve süper golcünün de Sarı Kırmızılı takıma gelmeye hazır olduğu iddia edildi.

Sabah'ta yer alan habere göre; Hırvat basını Galatasaray'ın 66 yaşındaki teknik adamı Fatih Terim'in aklının Mario Mandzukic'te olduğunu yazdı.

Hırvatistan'ın Index sitesi, "İmparator, Mandzukic'i Avrupa'ya mı döndürüyor? Yıllardır onu istiyor ve şimdi her zamankinden daha yakın" yorumunda bulundu. Önündeki tek engelin de Falcao olduğu öne sürüldü.

Hırvat basını, indirim yapmak istemeyen 34 yaşındaki golcünün ayrılma ihtimalinin ardından tecrübeli çalıştırıcının gözünün Mario Mandzukic'te olduğunu belirtildi.

Katar'da mutlu olmayan futbolcunun, gelmeye hazır olduğu vurgulandı.

Katar'a gittiği için büyük hayal kırıklığı yaşayan ve yeniden üst düzey futbol oynamak için Avrupa'ya dönmek isteyen 33 yaşındaki golcünün, teknik direktör Fatih Terim'in gözdesi olduğu iddialar arasında.

Haberin detaylarında Terim'in Manzdukic'in hayranı olduğu belirtilerek, "Hırvatistan ile Türkiye'nin 2016 Avrupa Şampiyonası maçından önce Terim basın toplantısında, 'Hırvat milli takımından bir oyuncu alabileceksem; düşünmeden Mandzukic'i seçerim" sözleri hatırlatıldı.

Yollarının bu kez kesişebileceği belirtildi.

Öte yandan Katar'a uyum sağlayamayan Hırvat gülcü, bu sezon oynadığı 6 maçta 1 gollük performans sergileyebildi ve şimdi kendisine takım arıyor.

Al Duhail ile bir yıl sözleşmesi var ancak karşılıklı anlaşarak bonservisini alabileceği belirtiliyor. Serie A devi Juventus'un ardından bedelsiz olarak Katar'ın yolunu tutmuştu.

Kaynak: Super Haber