Süper Lig'de üst üste aldığı galibiyetlerle zirveye tırmanan İstanbul ekibi Galatasaray'da gözler tamamen ara transfer dönemine çevrildi. Deneyimli Teknik direktör Fatih Terim'in raporuna göre çalışmalarını sürdüren Cimbom takımda devre arasında büyük değişim yaşanacak..

Orta saha ve hücum bölgesine takviye yapmayı planlayan sarı-kırmızılılarda, transfere kaynak yaratmak için bazı isimlerle vedalaşma kararı alındı..

Ajansspor'un haberine göre, hem Florya tarafı hem de yöneticiler ikinci yarı için planlar yaparken, Sarı-kırmızılıların bu transfer döneminde de aldığı kadar satması gerekecek. Yani Cimbom, ocak ayında da transfer dönemini zararda kapatmamak zorunda..

ÖNCELİKLİ SEÇENEK MARCAO'NUN SATIŞI!
Ayrıca sıcak para zorunun çözmek için de kaynak yaratması gereken Galatasaray'da öncelikli seçeneklerden biri Brezilyalı savunmacı Marcao'nun satışı olarak duruyor..

Sezon başında da Serie A ekibi Roma başta olmak üzere birçok Avrupa devinin radarına takılan Brezilyalı stoperin piyasası yükselişteyken rekor sayılabilecek bir fiyatla satılması hedefleniyor..

Geçen transfer döneminde gelen teklif tam olarak 15 milyon Euro'yu bulmasa da o fiyatlara yakın bir teklif gelmiş deneyimli çalıştırıcı Fatih Terim, Marcao'nun daha değerli olduğunu işaret etmişti. Sonrasında yönetim de genç savunma oyuncusu Marcao'yu satmama kararı almıştı..

BİRÇOK TEMSİLCİYLE GÖRÜŞMELER BAŞLADI!
Sarı-kırmızılıların ocak ayında 24 yaşındaki Marcao için beklediği bonservis bedeli en az 20 milyon euro. Birçok temsilciyle şimdiden görüşmeler başladı. Marcao'nun Galatasaray ile sözleşmesi 2022'ye kadar..

Cimbom'un Brezilyalı stoperi satmak için önünde Ocak ayı dahil 2 transfer dönemi var. Sarı-kırmızılılar, 20 milyon euro seviyesinde bir bedelle savunma oyuncusu Marcao'yu satmayı planlıyor. Galatasaray'a transfer olduğunda market değeri 3 milyon Euro olan Marcao'nun şu anki piyası değeri 3 kat daha fazla..

Kaynak: Fotomaç