Süper Lig'de müthiş bir çıkışa imza atarak son haftalara damga vuran Galatasaray, şampiyonluk maçına çıkıyor.

Sarı Kırmızılı takım ligin son maçında Yeni Malatyaspor'u konuk edecek. Saat 20.30'da başlayacak kritik mücadelede hakem Cüneyt Çakır düdük çalacak.

Geçtiğimiz salı akşamı Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin kaybetmesiyle şampiyonluk için iddialı hale gelen Galatasaray puan cetvelinde averajla ikinci sırada yer aldı. Sarı Kırmızılı ekibin mutlu sona ulaşabilmesi için bugün kazanması gerekiyor ama bu tek başına 23. şampiyonluk için yetmiyor.

İŞTE MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY: MUSLERA, YEDLIN, DONK, MARCAO, SARACCHI, TAYLAN, GEDSON, BABEL, ARDA, ONYEKURU, MOHAMED

YENİ MALATYASPOR: ERTAÇ, HADEBE, SEMİH, KARİM, CHEBAKE, AHMED, FOFANA, ZEKİ, MUSTAFA, ADEM, KUBİLAY

Öte yandan Beşiktaş'ın da Göztepe deplasmanında puan kaybetmesi gerekiyor. İki takım da kazanması durumunda ise averajını düzeltebilmek için Beşiktaş'tan artı 3 gol daha fazla atması gerekiyor.

Buna karşılık deneyimli teknik direktör Fatih Terim, hiç bu hesaplara girmeden oyuncularından sadece Malatyaspor maçına odaklanmalarını istediği ifade edildi. Tecrübeli çalıştırıcı, "Galip gelemezsek hiçbir şeyin anlamı olmaz" şeklinde konuştu.

Yoğun bir pres ile maça başlayacak olan Galatasaray, erken bulacağı gol veya goller ile Beşiktaş'ı paniğe sokmayı planladığı belirtiliyor.

Kaynak: Fotomaç