Süper Lig ekiplerinden Galatasaray yeni sezon transfer çalışmalarına teknik direktör Fatih Terim yönetiminde hız kesmeden devam ederken flaş gelişmeler yaşanıyor.

Crystal Palace’tan ayrılan ve bonservisi elinde bulunan yıldız futbolcu Van Aanholt, Sarı Kırmızılı takımın yeni sol beki olacak gibi görünüyor.

Saracchi'nin boşluğunu doldurmak isteyen Galatasaray'ın listesinin başında Mario Rui yer alıyordu. Ancak Portekizli futbolcunun transferinde yol alınamadı.

Transfer haberleriyle dikkat çeken Fabrizio Romano'nun haberine göre; Galatasaray'ın sol bek adayları listesinde Mario Rui ilk sıradaydı ama Napoli ile satın alma opsiyonlu kiralama konusunda anlaşmaya varamadılar. Sarı-kırmızılı kulübün bunun üzerine Van Aanholt'a yöneldiği ifade edildi.

Romano haberinin detaylarında; "Türkler şimdi Van Aanholt'u resme dahil etti. Taraflar bu hafta İstanbul'da bir araya gelecek" ifadesini kullandı.

Nitekim bu transferle ilgili Galatasaray cephesinden gelen haberlerin olumlu yönde olduğu belirtiliyor.

30 yaşındaki Hollandalı'yı Avrupa'da da isteyen takımlar olduğu ancak Galatasaray'ın başarılı futbolcuya imza attırmaya çok yakın olduğu çıkan haberler arasında yer alırken, İstanbul'da yapılacak görüşmede son detayların halledilmesi ve Crystal Palace defterini kapatan Van Aanholt'un 2+1 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

PATRİCK VAN AANHOLT KİMDİR?

Kariyeri boyunca daha çok İngiltere'de forma giyen Patrick van Aanholt, bugüne kadar Leicester, Chelsea, Sunderland, Wigan ve Crystal Palace gibi kulüplerde top koşturdu. Hollandalı futbolcu toplam 381 maçta 33 gol ve 32 asiste imza attı.Van Aanholt, 30 Ocak 2017 tarihinde 10.5 milyon euro'ya Crystal Palace'a transfer olmuştu. 7 milyon euro Transfermarkt değeri bulunan başarılı futbolcu, Premier League'de geçen sezon 22 maçta şans bulabildi ve 1 asist üretti.

Crystal Palace ile sözleşmesi sona eren 30 yaşındaki sol bek oyuncusu Patrick van Aanholt, yaz transfer döneminde yeni adresini arıyor.

Kaynak: Fotomaç