Galatasaray camiasının renkli isimlerinden eski yönetici Abdurrahim Albayrak, Ünal Aysal dönemi ve yönetimden ayrılış süreci ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. 360 TV'de Telegol programında konuşan Abdurrahim Albayrak'ın sözleri şu şekilde:
İkinci seneden sonra Ünal Aysal'ı çok dolduruşa getirdiler. Hatta, soyunma odasında bazı futbolcular direkt başkanı aramaya başladılar. "Ya hoca, ya ben" dediler.
Ünal Aysal, Mersin maçından sonra bize "Radikal kararlar aldım, Fatih Terim'i gönderiyorum. Galatasaray'a yakışmıyor" dedi.

BAŞKAN ADAYI OLACAĞIM

Şampiyon olduktan sonra Kalamış'ta yönetim toplantısı yapacağız dendi, hepimiz şaşırdık. Garip şeyler olmaya başladı. Seçime gitme kararı alındı. Bunun nedeni de bizi ve Fatih Terim hocayı yönetememekti. Ünal Aysal daha şampiyonluk terimiz soğumadan bizim biletimizi kesti.
Galatasaray'ın bana, Fatih Terim'e ve Ali Dürüst'e ihtiyacı var. Bugün değil ama elbet bir gün Galatasaray'a başkan adayı olacağım.

FELİPE MELO KULÜBE ZARAR VERİYORDU...

Ali Dürüst ile birlikte takımdaki problemleri takır takır çözüyorduk. Bir başkanın kulüpte arayıp da bulamayacağı bir ortam. Sonuçta kazanılan başarı da sana yazıyor. Ama bizi kıskandılar.
Felipe Melo'yu severdim ama ezeli rakiplerimizi küçük düşürdüğü için Galatasaray Kulübü'ne zarar veriyordu.