Galatasaray'ın ciddi bir bonservisi geliri elde etme umuduyla satma umuduyla 7 milyon euroya transfer ettiği Victor Nelsson, Danimarka Milli Takımı'nın kadrosuna çağrılmadı ve Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kaldı. 3'lü defans oynamasına rağmen Christensen, Andersen, Vestergaard ve Kjaer'in gerisinde bulunan Nelsson geniş kadroda ise Scholz, Maxsö ve Zanka'nın da arkasında yer alıyor.

22 yaşındaki defans oyuncusu Nelsson'un, Fenerbahçe'nin kadrosunda düşünmeyi gönderdiği Zanka'nın yanı sıra daha önce Osmanlıspor forması da giyen Maxsö'nün de arkasında kalması Galatasaray cephesinde şaşkınlık yarattı. Nelsson'un çıkışa geçmemesi durumunda Danimarka'nın (eğer giderse) Dünya Kupası kadrosunda yer alması olası görülmüyor.

5 yıllık sözleşme imzalanan Nelsson'dan hem uzun yıllar faydalanmak hem de gelir elde etmek isteyen Sarı-kırmızılı kulüp, oyuncunun milli takıma seçilememesinin şaşkınlığı yaşanıyor.

Galatasaray, Nelsson için Kopenhag'a 5 yıl içinde 7 milyon euro tutarında bonservis bedeli ödeyecek. Ayrıca yapılan anlaşma gereği futbolcunun serbest kalma bedeli de 25 milyon euro olarak belirlendi.

KAYNAK: Fotomaç