Galatasaray yönetimi, sezon sonunda takımda çok büyük bir operasyon gerçekleştirmek için şimdiden düğmeye basmış durumda. Galatasaray’da, takımın Hollandalı dünya yıldızı Wesley Sneijder bile dahil olmak üzere, bütün oyuncular elden çıkarılabilir ya da ücretlerinde indirime gidilebilir.

TEMKİNLİ OLACAKLAR

Takımın yıldızları Fernando Muslera, Wesley Sneijder ve Lukas Podolski’ye bile teklif gelmesi halinde yönetim, taliplerinden astronomik rakamlar talep etmeyecek. Sabri ile yeni sözleşme yapılmayacak. Selçuk İnan ile yönetim görüşecek. Muslera da, büyük ihtimalle yeni sezonda kadroda olmayacak.

LİSTE KABARIK

Galatasaray’da, bir yandan da teknik adam sorununu çözümü için uğraşılıyor. Yönetim, Türk isimlerden Hikmet Karaman, Abdullah Avcı, Ersun Yanal, Tugay Kerimoğlu ve Fatih Terim gibi isimleri tartışıyor. Başkan Dursun Özbek ve ekibi, ayrıca yabancılar üzerinde de dururken, İsveç, Norveç ve Hollanda’dan bir hoca ile anlaşmaya daha sıcak bakılıyor.

Bu arada yönetim ise ikiye bölünmüş durumda. Bazı isimler, Abdullah Avcı’ya sıcak bakmıyor. Ersun Yanal konusunda da eski defterlerin açılmasından korkuyor. Yanal, daha önce istenmiş ama ‘ret’ yanıtı alınmıştı.