Galatasaray ile Wesley Sneijder arasındaki ayrılık iddiaları güçleniyor... Jose Mourinho'nun Manchester United'ın başına geçmesinin ardından İngiliz ekibinin, Hollandalı oyuncunun menajeriyle temas kurup büyük oranda el sıkıştığı vurgulanmıştı. Bu konuda baklayı ağzından kaçıran isim ise Galatasaray İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın oldu. Özyalçın, yeni sezon için kaynak arayan sarı-kırmızılı yönetimin elini Sneijder ile rahatlatacağını dile getirdi. Sarı -kırmızılı idarecinin yakın çevresiyle yaptığı bir sohbette, "Sneijder'i 7.5 milyon euro'ya satıyoruz. Buradan gelecek parayla elimiz çok rahatlayacak" dediği gelen haberler arasında. Sneijder için bir iddia ise ABD'den geldi. Eşi Yolanthe'nin Hollywood'dan film teklifleri aldığı için 32 yaşındaki futbolcunun bir ihtimal ABD'ye transfer olacağı bildirildi. Sneijder'in MLS'de 1 ya da 2 sezon oynadıktan sonra emekliliği düşündüğü öne sürüldü.

G.Saray 'da 7 kupa kaldırdı


2012-13 sezonunda geldiği G.Saray'da 142 maça çıkan Sneijder, 40 gol 27 asistlik bir performans sergiledi. Hollandalı, sarı-kırmızılı formayla 2 lig, 3 Türkiye Kupası, 2 de TFF Süper Kupa sevinci yaşadı.

Onu satanı biz de satarız


Wesley Sneijder'in satılacağı yönünde haberler çıkması Galatasaraylı taraftarları çılgına çevirdi. Sarı-kırmızılılar, yönetime büyük tepki gösterdi. Twitter'da organize olan Galatasaraylı futbolcuseverler "Sneijder'i satanı biz de satarız" tweet'leri atarak Hollandalı'nın takımda kalmasını istediler.

 (acunn)