Kasımpaşa, Trezeguet için 8 milyon Euro peşin istedi. Galatasaray, FFP kriterlerini aşmamak için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sundu ancak ikna edemedi.

Cimbom, sezon sonunda Belhanda’yı satıp Trezeguet’yi alacak.

Ara transferde 6 ismi kadrosuna katan Galatasaray, Kasımpaşa’dan Trezeguet’ye de talip olurken, Finansal Fair Play (FFP) kriterlerine takılmamak adına Mısırlı futbolcu için tıpkı Luyindama’da olduğu gibi satın alma opsiyonuyla kiralama teklifi sundu.

Ancak Kasımpaşa, peşin 8 milyon Euro talip etti. FFP kriterlerine göre kasasında 3.2 milyon Euro kalan sarı kırmızılı kulüp bu nedenle Trezeguet’yi ara transferde kadrosuna katamadı.

BELHANDA DA KABUL ETTİ

Böylelikle Trezeguet’nin transferi sezon sonuna kaldı. Mısırlı oyuncunun parası ise Younes Belhanda’nın satışından karşılanacak.

Geçtiğimiz ocak ayında Galatasaray’dan Garry Rodrigues’i alan Al Ittihad, Belhanda için de 9 milyon Euro ödemeye hazır olduğunu ve gerekirse sezon sonuna kadar bekleyeceğini bildirdi.

Sarı kırmızılı yönetim bu öneriyi prensipte kabul ederken, daha önce Suudi Arabistan kulübü ile daha önce anlaşan ancak Fatih Terim istediği için takımda kalan Belhanda da olumlu yanıt verdi.



Kaynak:Hürriyet