"En iyisi olamayacak"

Galatasaray'ın sezon başında gençleştirme operasyonu kapsamında kadrosuna kattığı Olimpiu Morutan hakkında, eski kulübü Botoşani'nin başkanı Valeriu Iftime konuştu. Rumen futbol adamı Morutan'ın Galatasaray'a transferinden, oyuncunun form grafiğine dek önemli analizleri Rumen basını ile paylaştı.

Galatasaray'ın sezon başında Romanya'dan kadrosunda dahil ettiği Olimpiu Morutan ile ilgili, genç futbolcunun eski takımının başkanı Valeriu Iftime konuştu.

Rumen futbol adamı yaptığı konuşmada, Morutan'ı Galatasaray'a satan FCSB Başkanı Gigi Becali hakkında da önemli ifadelerde bulundu. İşte o sözler...

"Son görüşmemde Becali'yi sinirli gördüm. Onunla tartışmaya girmek istemiyorum. Hiçbir artniyetim olmadan söylemeliyim ki, Morutan'ı çok ucuza sattı. Sanırım Morutan, şimdiye kadar yaptığı en kötü transfer.

Morutan'ı kendi kulübümde bir buçuk yıl daha tuttum ve ondan iyi para kazandığımı düşünüyorum. Morutan, yetiştirilmeyi gerçekten hak eden bir futbolcu. Değeri 10 milyon euro olmadan satılmamalıydı.