Galatasaray'da en çok talibi olan futbolcu apaçaık şekilde savnmacı Marcao. Brezilyalı stoper için transfer haberleri tekrardan gündem olmaya başladı.

Yaz transfer döneminde istediği rakamı alamadığı için Galatasaray yönetiminin transferine izin vermediği Marcao için ocak ayının hareketli olması bekleniyor.

Takvim'in haberine göre, Brezilyalı stoper için şimdiden 2 kulüp devreye girdi. Yaz transfer döneminde de Galatasaray'ın kapısını çalan ancak zorunlu satın olma bedelini kabul etmeyen Napoli, bu kez işi daha ciddi tutuyor. İtalyan kulübünün Galatasaray'a net 10 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi.

Yaz ayında Napoli 12.5 milyon Euro satın alma opsiyonunu kabul etmiş ancak zorunlu olmasına itiraz ettiği için transfer olmamıştı. Galatasaray yönetiminin bu rakamın artırılmasını istediği de gelen biliger arasında. Rus ekibi Krosnodar'ın da Marcao ile ilgilendiği fakat, önerde bulunduğu rakamın 9 milyon Euro olduğu, bu rakamın da Napoli'nin teklifinin altında kaldığı belirtildi. Lakin Rus ekibinin Marcao için takibini devam erttirdiği her an fiyat artırımına gitmesinin mümkün olduğu da öğrenildi.

KAYNAK: FOTOMAÇ