Sarı-kırmızılılar, Torino'da forma giyen Polonyalı stoper Kamil Glik ile yaptığı ön görüşmede olumlu sonuç aldı. Ancak İtalyan kulübü, Kamil Glik için 12 milyon euro bonservis bedeli isteyince transfer görüsmeleri sonuçsuz kaldı. UEFA'nın finansal fair-play kuralları gereği transfer harcamalarında denge politikası izleyen yönetim, Kamil Glik trasnferini şimdilik askıya aldı.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, yönetime verdiği raporda takıma katkı sağlayabilecek bir stoperin bulunması durumunda kadroya takviye yapılmasını istemişti. Hamzaoğlu, Avusturya kampında Dany ile birlikte Chedjou, Hakan Balta, Koray Günter ve Semih Kaya'dan faydalanabilecek. Dany'nin son durumu ilk etap kamp çalışmalarında görmek isteyen Hamzaoğlu, Kamerunlu oyuncunun performansına göre son kararını vermesi planlanıyor.

Yönetim, İspanya ve İtalya'da stoper arayışlarına devam ediyor. Galatasaray, transfer döneminin açıldığı ilk günlerde Bursaspor'dan Serdar Aziz için girişimde bulunmuş ancak transfer gerçekleşmemişti.