Galatasaray'ın sezonun flaş golcüsü Adis Jahovic'e olan ilgisi gün geçtikçe artıyor.Basında yer alan habere göre  Sarı-Kırmızılı kulübün devre arasında renklerine bağlamak istediği Makedon golcü Jahovic  için, kulübü Göztepe'den bir açıklama geldi.

İzmir temsilcisinin başkanı Mehmet Sepil, "Jahovic hiçbir yere gidemez" derken, "Jahovic'in bu kadar iyi bir performans sergileyeceğini beklemiyorduk. Kendisi tam bir takım oyuncusu. Takımıyla birlikte elinden gelen her şeyi yapıyor. Onun başarısındaki sır, ekip ruhuna uygun olması" ifadelerini kullandı. Ancak Jahovic cephesinde işler biraz farklı. Tecrübeli futbolcu, sezon başında yaşadığı hayal kırıklığını henüz atlatabilmiş değil.
 
Yeni kontrat bekliyordu... 

 
Göztepe'ye geçen sezon başında Rusya'dan gelen Adis Jahovic, İzmir kulübünün Süper Lig'e dönüşünde önemli pay sahibi oldu. Bu sezon başlamadan önce de Göztepe Yönetimi'nden yeni bir kontrat bekliyordu. Ancak Makedon futbolcu istediğini alamadığı gibi, "Seni bir de Süper Lig'de görelim, öyle konuşuruz" cevabıyla karşılaştı. Jahovic ise 11 golle, krallığın en ciddi adaylarından biri haline geldi.
 
O görüşmeyi geri çevirdi 

 
Tam da bu süreçte Göztepe Yönetimi, sezon sonunda mukavelesi bitecek olan Jahovic'le yeni sözleşme yapmak için düğmeye bastı, randevu alındı. Ancak Makedon golcü, "Sezon bitene kadar masaya oturmayı düşünmüyorum. Şu an sadece işime ve Göztepe'yi üst sıralara taşımak için elimden geleni yapmaya odaklandım" sözleriyle, yeni kontrat görüşmelerini başlatmayı reddetti. Süreci yakından takip eden Galatasaray da, devre arasında uygun bir bonservis bedeliyle işi bitirmek istiyor. Aksi takdirde tecrübeli futbolcu sezon sonunda boşa çıkacak