Süper Lig'in 26. haftasında Göztepe ile Galatasaray arasında oynanan, 4 penaltı kararı verildiği maçta Galatasaray'ın oyuncusu Halil Dervişoğlu'nun bir karesi gündem oldu.

Skor 2-2 iken 90+6. dakikada Emre Kılınç'ın penaltı pozisyonunu izleyen Arda Kardeşler'in penaltı kararı vermesinden sonra sahadaki ve yedek kulübesindeki bütün oyuncuların sevindiği sıralarda Halil Dervişoğlu'nun yedek kulübesinde oturur olması, ekrana yansıdı.

Yaşanan bu durum üzerine Halil Dervişoğlu bir açıklama da bulundu:

"Değerli Galatasaray camiasına ve taraftarlarına, Göztepe maçındaki görüntü nedeniyle bu açıklamayı yapma ihtiyacı hissettim. Öncelikle Galatasaray da olmaktan ve bu formayı terletmekten ve Galatasaray'ın bir parçası olmaktan gurur duyduğumu ifade etmek isterim.

Son maçtaki görüntünün sebebinin müsabakada istediğim performansı sergileyememekten ve takıma gerekli katkıyı sağlayamamış olmaktan kaynaklanan yaşadığım üzüntü sebebiyle olmuştur. Bilinçli veya herhangi bir şahsa karşı olan bir tavır kesinlikle yoktur.

Oyunda olayım ya da olmayayım, her zaman takımımın kazanmasını ister ve bunun için elimden gelen çabayı sarf ederim ve bundan sonrada edeceğim."

KAYNAK: NTV SPOR