Galatasaray'ın Bosna Hersek'te oynadığı FK Sarajevo karşılaşmasının ardından sarı-kırmızılı futbolculardan; Batuhan Ergün, Kevin Grosskreutz ve Sinan Gümüş GS TV'ye maç hakkında açıklamalarda bulundular.

Kendilerini göstermek adına önemli bir maç olduğunu söyleyen sarı-kırmızılıların genç oyuncu Batuhan Ergün, "Güzel bir mücadele oldu. Elimizden geleni yaptık. Güzel bir oyun, güzel bir skor oldu. Söylediğim gibi buraya kendimizi göstermek için geldik. İyi mücadele ettik takım olarak. Hamza hocamıza da teşekkür ediyorum, forma şansı verdi. Kendimizi ona ispatlama şansı verdi. Ben de elimden geldiğimce kendimi göstermeye çalıştım. Takım olarak iyi bir oyun oynadık. Gol de bunun hediyesi oldu" şeklinde konuştu.

GROSSKREUTZ: "OCAK AYINA KENDİMİ HAZIR HİSSEDİYORUM"
Bu tür maçların kendisi için özel olarak daha fazla anlam taşıdığını ve ocak ayına kadar oynayamayacağını belirten Alman oyuncu Kevin Grosskreutz, "Dolayısıyla bu maçlarda elimden gelenin fazlasını vermek zorundayım. Yüzde yüz sahada elimden gelen her şeyi vermeye çalışıyorum çünkü bu maçlar benim için ayrı bir anlam taşıyor. Ama tabii ki takım arkadaşlarımın her biri için de bu maçlar çok önemli. Bugünkü maç da yine önemli bir maçtı. 2-0 öne geçtikten sonra bu kadar kolay rakibin 3-2 öne geçmesine izin vermemeliydik. Sonuç olarak önemli bir hazırlık maçı oldu" diye konuştu.

Kendisini ligin ikinci yarısı için hazır hissettiğini vurgulayan Grosskreutz, "O zaman kadar çok çalışarak elimden gelen her şeyi yapacağım. Daha sonra da ocak ayında formama kavuşacağım" ifadelerini kullandı.

Son zamanlarda fazla süre alamadığı için bu maçın kendisi için iyi olduğunu söyleyen sarı-kırmızılıların genç oyuncusu Sinan Gümüş ise, "Skor maalesef 3-3 ama gol attığım için mutluyum. Zemine bakarsanız aslında çok kötü bir zemin vardı. O yüzden birkaç pozisyonda gol vuruşu bulamadık. Yine bu maçı kazasız, belasız, sakatlıksız geçirdik ve iyi bir gün oldu bizim için" dedi.