Ara transfer dönemi kapandı; ancak Galatasaray’daki operasyon henüz tamamlanmadı. Sarı-kırmızılılar, teknik direktör Fatih Terim’in sezon sonuna kadar takımda kalmasını istediği Younes Belhanda için Araplar’la anlaşma sağladı.
Fas medyasının iddiasına göre, Suudi Arabistan kulübü Al İttihad ile Galatasaray arasında 9 milyon euro bonservis bedeli karşılığında mutabakat sağlandı. Belhanda’nın bu anlaşmadan yıllık 5 milyon euro kazanacağı da haberin detayları arasında yer alıyor. Bu iddia, Galatasaray’a yakın kaynaklar tarafından da doğrulanıyor. Hatta Cim Bom’un, Belhanda’nın yerine gelecek ismi bile belirlediği ortaya çıktı. Fatih hocanın kadrosunda görmeyi çok istediği, Kasımpaşa’nın yıldızı Trezeguet, yüksek ihtimalle sezon sonunda sarı-kırmızılı formayı giyecek.
Diagne operasyonu sırasında da transferi gündeme gelen 24 yaşındaki Mısırlı kanat oyuncusu, bütçe yetersizliği sebebiyle sezon sonuna bırakılmıştı.Transferin son gününde Galatasaray’a imza atmak için Kasımpaşa yöneticilerine rest çeken Trezeguet’ye, kulübü tarafından sezon sonu için söz verildiği ifade ediliyor. Sarı-kırmızılıların da Kasımpaşa ile el sıkıştığı, ancak bonservis detayının henüz konuşulmadığı bildirildi.


Kaynak:Hürriyet