Galatasaray camiasında büyük ses getiren SABAH'ın "Saray'da Restleşme" haberinin baş aktörleri Duygun Yarsuvat ve halefi Dursun Özbek arasındaki buzlar eridi. Kulübün kötü yönetildiğini düşünen Yarsuvat, Aralık ayında Divan Başkanı İrfan Aktar aracılığıyla toplantı talep etmiş ancak Özbek yoğun programını gerekçe gösterip görüşmeyi ertelemişti. Yarsuvat ve Özbek'le çalışmış yöneticiler araya girdi ve ikili arasında barış sağlandı. Hamza Hamzaoğlu gönderildikten sonra "Bu yönetim herhalde 3 kupanın ezikliğini yaşıyor. Divan'da acı bir konuşma yapacağım" diyen Duygun Yarsuvat, eski çalışma arkadaşlarını dinledi ve eleştiri yerine desteği tercih etti.

"YARDIMA HAZIRIM" DEDİ

Son Divan toplantısında kürsüye çıkan Duygun Yarsuvat, eski başkanlar Adnan Polat ve Ünal Aysal'ı eleştirerek, "Kendi ayağımıza sıkıyoruz" dedi. Son olarak Yarsuvat'ın önceki gün de Arena'ya gelip başkan Özbek'i ziyaret ettiği ortaya çıktı. Yarsuvat, UEFA ile yapılacak finansal fair play görüşmesiyle ilgili Özbek'e "UEFA'da yapılacak görüşmelerde yardıma hazırım" mesajını birinci ağızdan söyledi. Özbek'in de Yarsuvat'ın kendisine desteğinden mutlu olduğu öğrenildi.

BABADAN KIZINA BERAT
Galatasaray kulübüne 2015 yılında üye olan 293 kişiye düzenlenen törenle beratları verildi. Berat alan yeni üyeler arasında başkan Dursun Özbek'in kızı Neslihan Özbek de yer alıyordu. Neslihan Özbek'e beratını, babası takdim etti. Galatasaray'a yeni katılan ve berat takdim edilen üyeler arasında ünlü aktör Kenan İmirzalıoğlu da vardı.