Denayer, Galatasaray’ın tarihi ve başarıları ile büyük bir kulüp olduğunu belirterek Şampiyonlar Ligi’nde daha fazla oynayıp gelişimini sürdürerek kariyerine devam etmek istediğini söyledi. Galatasaray’ın kendisi için çok uygun bir takım olduğuna inandığını belirten genç savunmacı “Kendi pozisyonumda oynamaya devam edebilirsem Galatasaray’da kalmayı isterim. Yeni hocamızla iletişimimiz çok iyi. Benden ne istediğini çok net ifade ediyor.” ifadelerini kullandı.

Galatasaray taraftarını da yere göğe sığdıramayan Belçikalı, onların desteği olmadan hiçbirşey yapamayacaklarını ve onlarsız gitmeyen bir araba olacaklarını ifade etti. Henüz bir idolü olmadığını da sözlerine ekleyen Denayer, kariyerinde ulaşmak istediği en uç noktanın ülkesinin formasıyla Dünya Kupası’nı kaldırmak olduğunu ifade etti.

Fransa’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası finallerinde de yer almak istediğini söyleyen Denayer Milli Takım teknik direktörü Marc Wilmots ile sürekli iletişim halinde olduklarını ve kadroda yer almaya çalıştığını belirtti.

Denayer ayrıca Celtic’te oynarken ‘Yılın Genç Oyuncusu’ seçilmesini ise en değerli olan şeyin sürekli gelişmek olduğunu sözlerine ekledi.