Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanan ve hakem Cüneyt Çakır'ın düdük çaldığı maçta Galatasaray'a 3 puanı getiren golleri 14. dakikada penaltıdan Selçuk İnan, 24. dakikada Sinan Gümüş ve yine penaltıdan 86. dakikada Burak Yılmaz kaydetti. Konuk Medicana Sivasspor'un tek golünü ise 69. dakikada yeni transfer David Texeira attı.

Bu sonuçla Galatasaray puanını 33 yaparak 3. sıradaki yerini korudu. Konuk Medicana Sivasspor ise 14 puanla ve maç fazlasıyla 15. sırada kaldı.

55. dakikada Wesley Sneijder'in pası ile sol kanatta topla buluşan Olcan Adın'ın ortası savunmadan sekip altıpas içerisinde bulunan Burak Yılmaz'a geldi. Burak'ın kafa vuruşu kaleci Ernestas Setkus'ta kaldı.

69. dakikada Medicana Sivasspor, Torres'in golü ile farkı bire indirdi. Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunu Burhan Eşer, İbrahim Akın ile paslaşarak kullandıktan sonra İbrahim bekletmeden ortasını yaptı. Ön direkte topla buluşan Torres'in kafa vuruşu kaleci Muslera'nın sağından ağlara gitti: 2-1.

74. dakikada Olcan Adın'ın pası ile ceza sahası içerisinde sol çaprazda topla buluşan Wesley Sneijder'in çektiği sert şut kaleci Ernestas Setkus'tan döndü.

86. dakikada Galatasaray, Burak Yılmaz'ın penaltı golü ile farkı tekrardan ikiye çıkardı. Bu dakikada Sabri Sarıoğlu'nun pası ile ceza sahası içerisinde topla buluşan Wesley Sneijder, Kone'nin arkadan kayarak yaptığı sert müdahale ile yerde kaldı. Hakem Cüneyt Çakır bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Burak Yılmaz, topu ağlara gönderdi: 3-1.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Galatasaray sahadan 3-1 galip ayrıldı.