beIN SPORTS sunucu ve yorumcusu Güntekin Onay, Fatih Terim'in yeniden Galatasaray teknik direktörü olmasını değerlendirdi.

- Tam zamanında olan bir gelişme! -

Yönetimin doğru bir karar aldığını belirten Güntekin Onay, "Beklenen ve tam zamanında olan bir gelişme. Galatasaray çok kritik bir süreçten geçiyor ve çok doğru bir karar vermesi gerekiyor diye programda da dile getirmiştim. O doğru tercih yapıldı. 20 Ocak’taki seçim beklenseydi, geç kalınmış olabilirdi. Kayseri ve Göztepe maçları geride kalmış olacaktı, transferdeki hamle şansları azalacaktı." dedi.

- Fatih Terim zor bir dönemde göreve geldi! -

Zor bir dönemde önemli bir karar alındığını ifade eden Onay, "Fatih Terim açısından da bakınca çok cesur ve önemli bir karar. Güçlü bir Beşiktaş ve ivme kazanmış bir Fenerbahçe, Başakşehir, güçlü Trabzonspor geliyor. Fatih Terim buna bakmadı ve çok zor bir dönemde göreve geldi. Elini taşın altına soktu. Fatih Terim’in, 'Demirden korksak trene binmezdik.' diye bir sözü var. Bu akşam bunu gösterdi. Hiç çekinmedi ve bu görevi reddetmedi. Büyük bir heyecan bekliyor bizi ikinci yarıda. Süper Lig açısından da çok güzle bir boyut kazanacak." şeklinde konuştu.