Metin Oktay, Hagi ve Sneijder gibi efsane futbolcuların forma giydiği Süper Lig ekibi Galatasaray'ın 10 numarası şuan için Younes Belhanda'da.

Faslı futbolcu Belhanda, Sarı Kırmızılı takımda devam etmek istese de yönetimin Faslı futbolcuyu iyi bir rakama elden çıkarmaya çalıştığı ifade ediliyor. 

Sporx'te yer alan habere göre; Yerine düşünülen yeni 10 numara da belli oldu: Hakan Çalhanoğlu…

66 yaşındaki denyimli teknik direktör Fatih Terim, milli takıma ilk kez kendisinin aldığı oyuncunun transferini istiyordu. Oyuncunun da Milan'dan ayrılık yönünde ışık yakması üzerine Galatasaray, vakit kaybetmeden devreye girdiği öne sürüldü.

Öte yandan Hakan'ın menajeri Gordon Stipic, Milan'ın 2021'de bitecek sözleşmesini uzatmak için kendileriyle görüşmediğini, oyuncusunun Şampiyonlar Ligi'ni hedeflediğini açıkladı.

Yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak kadronun iskeletini Hakan Çalhanoğlu'nun üzerine kurmayı planlayan Terim de transfere onay verdiği belirtiliyor.

30 yaşındaki oyuncu Belhanda'nın satılmasıyla oluşacak bonservis ve maaş bütçesi milli yıldıza aktarılacak. Her fırsatta Galatasaraylı olduğunu belirten Hakan'ın da iyi bir projeye 'Evet' diyeceği ifade ediliyor.

Kaynak: Mynet Spor