Hamza Hamzaoğlu'nun 600 bin Dolarlık alacağını 4 taksite bölen Galatasaray yönetimi, aralık ayı başında ödenmesi gereken 150 bin Dolar'ı hala hesaba yatırmadı.

Beşiktaş mağlubiyetiyle birlikte bunalıma giren Galatasaray’da eleştirilerin odak noktası olan yönetimin ani bir kararla görevine son verdiği Hamza Hamzaoğlu’nun parasını ödemediği ortaya çıktı.

3 kupa ve 4. yıldıza karşın, Atletico Madrid maçı öncesi yolların ayrıldığı Hamzaoğlu, sözleşmesine tazminat maddesi koydurmadığı için sadece çalıştığı ayların parasını almayı hak etmişti. Yönetimin, başarılı teknik adamın sadece kasım ayına kadar olan 600 bin Dolar’lık ücretinin hepsini bir anda ödeyemeyeceğini belirtip 4 taksite bölmüştü.

Yönetimi zora sokmamak için iyi niyet gösterip bu teklife olumlu yanıt veren Hamzaoğlu’nun, kendisine verilen ödeme takvimine göre aralık ayı başında 150 bin Dolar’lık ilk taksiti alması gerekiyordu ancak bu gerçekleşmedi.

Yeni teknik patron Mustafa Denizli’ye bir kalemde 1,5 milyon Dolar ödeyen yönetimin, aralık ayının ortasına gelinmesine karşın Hamzaoğlu’nun 150 bin Dolar olan ilk taksitini ödeyememesi dikkat çekti.

Habertürk