Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, bu maç öncesi kadroda mecburi değişikliğe gidecek. Sarı kırmızılılarda sarı kart cezalısı Wesley Sneijder ve Fenerbahçe maçında sakatlanan Lionel Carole Eskişehirspor mücadelesinde forma giyemeyecek.

Sneijder'in yokluğunda Bilal Kısa'yı ofansif orta saha olarak oynatmayı düşünen Hamzaoğlu, Selçuk İnan'ın yanında Jose Rodriguez'i görevlendirecek. Defansın solunda Carole'ün yokluğunda Fenerbahçe derbisinde attığı gol ile morallenen Olcan Adın oynayacak. Hamza Hamzaoğlu, son haftalarda üst üste yüksek tempolu maçlara çıkan Sabri Sarıoğlu'nu da dinlendirebilir. Galatasaray teknik direktörü, sakatlığı geçen ve antrenmanlardaki temposunu artıran Jason Denayer'i oynatabilir.

Fenerbahçe mücadelesinde ikinci yarı oyuna giren Burak Yılmaz da ilk 11 için hazırlanıyor. Golcü futbolcu fiziksel olarak iyi duruma geldi. Hamzaoğlu, Eskişehirspor karşısında tamamen hazır olan Burak Yılmaz'a şans verecek. Bu durumda son haftalarda düşüş yaşayan Umut Bulut yedek bekleyecek.