Bugün Badou Ndiaye cezası, Emre Akbaba ise sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Üstüne bu sezona da taşınan Galatasaray'ın deplasman fobisi var. Cimbom, Devler Ligi'nde çıktığı son 11 dış saha maçından galibiyet çıkartamadı. Porto'nun yıldızlarla bezeli 239 milyon euro'luk kadrosunu da düşünürsek işi hiç de kolay değil... Ama İmparator Fatih Terim önderliğinde Galatasaray'ın yeni bir zafer daha yazmaması içinde bir neden yok. Çünkü Galatasaray, imkansızları sever...

Avrupa'da elde ettiği başarılarla hepimizin göğsünü kabartan Galatasaray, bugün Şampiyonlar Ligi'nde ikinci sınavına çıkıyor. Son dönemde mali anlamda büyük sıkıntılar yaşamasına, ihtiyacı olan transferleri yapamamasına karşılık ilk maçında Lokomotiv Moskova'yı mağlup etmeyi başaran sarı-kırmızılı temsilcimiz bu defa Porto'ya konuk olacak. Dragao Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma saat 22.00'de başlayacak ve Michael Oliver tarafından yönetilecek..

SİFTAH YAPACAKLAR 

Galatasaray'ın Porto ile yapacağı maç, Türk ve Portekiz temsilcilerinin 49. randevusu olacak. İki takım, ilk kez bir resmi maçta karşı karşıya gelecek. İki ülke takımları arasında daha önce oynanan 48 maçın 14'ünü Türk, 21'ini Portekiz ekipleri kazandı, 13 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.

TERİM: GÜZEL BİR SONUÇLA DÖNECEĞİZ

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Portekiz'den güzel bir sonuçla dönme temennisinde bulundu. Tecrübeli teknik adam, Porto müsabakasından sonra grupta 4 maç daha yapacaklarına değinerek, "Şampiyonlar Ligi'ndeki her maçın zorlu geçeceği hepimizce biliniyor. İnşallah güzel bir sonuçla döneriz. Bu müsabakadan sonra 4 karşılaşma daha olsa da her maç en iyi sonucu almak istiyoruz" diye konuştu.
.
GS TV ALINMADI

Galatasaray, Porto karşılaşmasına GS TV'yi götürmedi. Sarı-kırmızılı yönetimin tasarruf tedbirleri kapsamında GS TV ekibini kafileye dahil etmediği öğrenildi. GS TV, A futbol takımının ilk kez bir deplasman karşılaşmasında yer almadı..