Önce soğukkanlı bakmak lazım. Astana'dan 6, Benfica'dan da 4 puan almak lazım. Atletico'nun da toplam 16 puan alması halinde gruptan çıkılabilir. Fatih Terimde ilk sene Şampiyonlar Ligi'nde, ki kolay bir gruptu, skandal bir başlangıç yapmıştı ama sonra çevirmişti.

Hakan Balta değişikliği...

Orta sahadaki oyuncu çapadır. Bu oyuncuya bağımlılığın olur. O futbolcu da Selçuk'tur. Bu rolü ondan alıp Hakan Balta'ya vermek daha büyük hata. İkinci hata Türkiye'nin en formda stoperini orta sahaya çekmek. Hakan Balta futbola yeni başlıyor gibiydi. Orada bir değişim yapılması gerektiği kesin. Rodriguez-Selçuk yaparsın... Emre Çolak çok formsuzdu. Ama başlaması doğruydu. Hakan Balta değişikliği ise mantıksızdı. Sabri'nin bile orada oynamışlığı var.

"Nerede istikrar"

Sistemi bu maçta değiştiremezsin. Hamza hoca hep "İstikrar" diyor. Hani istikrar? Sistemi bozdun. Savunma yanlış bir kere. Bir uçağın düşmesi için tek hata yetmez. 6-7 hata yapılması lazım. Galatasaray ilk golü böyle yedi.

"Denayer iyi bindirme yapmış, banane!"

Defansta inanılmaz hatalar vardı. Topu ayağında tutman lazım. Sabri ileri vuruyor. Carole ileri vuruyor. Bir pozisyonda anlamsızca kornere bırakıyor. Denayer orada vurdurtmayacak. İkinci yarı iyi bindirme yapmış, banane...

"Hamzaoğlu'nun sözleri ezber laflar, işkembeden laflar"

Hamza hoca "Atletico Madrid'de istikrar var" diyor. 11 yılda 14 hoca... Antrenmandan eve gidersen kovulursun Atletico'dan. Jürgen Klopp gitti Borussia'dan... Yapamazsan gidersen. Real Madrid'de yapabilir misin? "Onu oynatmıyorum, bunu oynatmıyorum" diyebilir misin? İstikrarı teknik direktör sağlar. Atletico Madrid dünyanın en istikrarsız takımıdır. İnsan açar bir tarihine bakar.

"Melo artık yok"

Bunu daha önce de söyledim. melo'nun yokluğu Alex'inkinden daha büyük boşluk yaratacak. Ama artık Melo yok. Bunu anlatmak lazım. Melo çok seviliyordu. Galatasaray şampiyonluğa gittiği için sorunlar halı altına süpürüldü. Galatasaray ligde dördüncü olsaydı, Melo geçen sezon 5 tane kırmızı kart görürdü.

Emre Çolak'ın ıslıklanması...

Hasan Şaş da bu ülkede ıslıklandı. Şimdi baksan efsane 1--20 futbolcunun içinde.... Ronaldo bile ıslıklandı. Ronaldo'yu ıslıklarsan o sana daha sağlam döner. Ama Emre Çolak'ı ıslıklarsan ne olacağı belli. Eli ayağına dolanır. Bizim kültürümüz bu. Hata yapanı asıyoruz biz. Affetmiyoruz. Taraftar da futbolcuyu tanımalı...

"Atletico Madrid'e herkes yenilebilir"

Ateltico'ya yenilmek sorun değil. Barcelona bile yenilebilir. Bunu kafaya da takabilirsin ama bu oyunla olmaz. Atletico'ya "İstikrarlı takım" diyemezsin...