Galatasaray'ın ara transfer döneminde en önemli transfer hedeflerinden biri sol kanatta oynayabilecek bir isim. Bu bölge için önemli bir isim konuşulmaya başladı. Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Holebas hakkında Yunan gazeteci Johnny Georgopoulos net açıklamalar yaptı.

"Holebas Galatasaray'a çok yakın. Galatasaray'da oynamaya sıcak bakıyor. İki kulüp arasında görüşmeler devam ediyor. Watford ile Galatasaray henüz anlaşamadı ama içimdeki hissiyat o ki iki kulüp anlaşmaya varacaktır. "

Sezon sonuna kadar kiralık oynaması planlanıyor'

"Holebas sezon sonu kadar kiralık olarak oynaması planlanıyor. Sezon sonu anlaşılırsa devam etme konusunda müzakereye oturulacak"

'Kiralama bedeli 600 bin Euro'

"Holebas takımından 1.8 milyon Euro kazanıyor ancak gelirse tabii yarım sezon bedeli 900 bin Euro olacaktır. Kiralama bedeli olarak 600 bin Euro civarında bir kiralama bedeli olduğundan bahsedilyor. "

'Klasik savunma oyuncularından biri değil. Hırslı, güçlü...'

"Holebas klasik defans oyuncularından biri değil sol önde oynama özelliği de var. Sürekli ileriye top taşıyan bir isim. Dürüst, hırslı, arzulu ve güçlü bir oyuncu. Watford'un sürekli 11'de oynayan isimlerinden biri oldu. Ashley Cole'u yedek bırakmış bir oyuncu"

Holebas kimdir?

Holebas bu sezon Watford forması altında 17 resmi maça çıktı ve 3 asist yaptı. Holebas 38 kez Yunanistan A Milli Takım forması giydi. 1984 doğumlu oyuncu daha önce Roma, Olympiakos, 1860 Münih gibi takımlarda forma giydi



Kaynak:Ajansspor