Galatasaray’ın yeni sezonda sergileyeceği oyun planını da, ilk 11'i de Sofiane Feghouli belirleyecek…
G.Saray'da teknik direktör Igor Tudor, mutlak 3 puan hedefledikleri Kayserispor maçı için Feghouli'ye göre kafasında 2 ayrı oyun planı hazırladı.

Cezayirli, Kayserispor maçına yetişemez ya da fiziksel olarak yeterli düzeyde görülmezse Belhanda, sarı kırmızılı takımdaki ilk maçında 10 numara pozisyonunda değil, kanatta oynayacak.
Östersunds bozgunu ve hazırlık kampında alınan sonuçlar nedeniyle üzerinde büyük bir baskı olan Tudor, Kayserispor maçında tüm kozlarını oynama düşüncesinde…

1- Igor Tudor her olasılıkta Ndiaye-Fernando ikilisini sahaya sürecek. Hertha Berlin maçında fiziksel durumları ve performanslarına tam not veren Tudor, Ndiaye-Fernando ikilisi ile maça başlayacak
2- Tudor, kaptan Selçuk İnan'ı kulübeye çekecek. Performansı eleştirilen, taraftar tepkileri yüzünden mutsuz olan Selçuk İnan, uzun yıllar sonra ilk kez taktiksel açıdan kesik yiyip kulübede oturacak.
3- 10 numarada Belhanda, kanatlarda ise Rodrigues ve Feghouli ikilisi sahada olacak. Bu durumda G.Saray sahaya 10 yabancı ile çıkacak. İlk 11'deki tek Türk, Ahmet Çalık, kaptan ise Muslera olacak.

FEGHOULI’DE SORUN ÇIKARSA…
1- Kaptan Selçuk İnan, ilk 11'deki yerini kaptırmayacak ve Kayserispor karşılaşmasına orta sahada başlayacak. Ancak Galatasaray takımında taşlar yerinden oynayacak.
2- Orta sahada Selçuk İnan-Fernando ikilisi yan yana görev yapacak.
3- Sneijder'ın yerine 10 numara pozisyonuna transfer edilen Belhanda, Galatasaray forması ile çıkacağı ilk maçında kanatta görev yapacak.
4- Tudor'un, “Şampiyonluk hamlesi ve o benim jokerim” ifadesi kullandığı Ndiaye ise 10 numara pozisyonunda görev alacak.