Galatasaray'da devre arası transfer çalışmaları için kolları sıvadı. 

Fanatik'in verdiği habere göre Galatasaraylı yöneticilerin, teknik direktör Fatih Terim'in listesinde ilk sıralarda yer alan Mohamed Elneny ve Gedson Fernandes konusunda çok önemli adımlar attığı öğrenildi.

Her iki oyuncunun da Ocak transfer döneminde Sarı- Kırmızılı kulübe gelmeyi kabul etmelerinin dışında, bonservis konusunda da pozitif gelişmeler yaşanıyor.

Arsenal'in, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve kadroda düşünülmeyen Mısırlı yıldız Elneny'yi, Ocak ayında uygun bir bonservis bedeli karşılığında bırakmayı kabul ettiği bildirildi. Sarı-Kırmızılılar, 1-2 milyon Euro arasında bir ücretle 29 yaşındaki orta saha oyuncusunu kadrosuna katmaya çalışacak.

Gedson Fernandes konusunda da Benfica'da kulüp başkanlığına Rui Costa'nın gelmesi büyük bir avantaj teşkil ediyor. 22 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusunun takımında süre alamaması, devre arasında yolların ayrılma ihtimalini güçlendirmiş durumda.

Sarı-Kırmızılılar bu transferi kiralama yöntemiyle değil, bonservisle bitirmenin hesaplarını yapıyor. Zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama yöntemi de masadaki ihtimallerden biri.

KAYNAK: NTV Spor