Manchester United'ın başına geçen Jose Mourinho'nun gözden çıkardığı Ashley Young, sarı-kırmızılı takıma kiralık olarak önerildi. Fotomaç'ta yer alan habere göre; Galatasaray, sol kanatta forma giyen oyuncuyu kiralamaya sıcak bakarken, yıllık ücreti konusunda anlaşma sağlanırsa Young gelecek sezon öncesinde sarı-kırmızılı takıma katılacak. İngiliz yıldız, yönetimden 3 milyon euro talep ederken, sarı-kırmızılı yöneticilerin ise 2.5 milyon euro teklif ettikleri ve pazarlıkların devam ettiği belirtildi. UEFA'nın Finansal Fair Play kuralları nedeniyle bu sezon kadrosundaki oyuncuların maaş seviyesini 65 milyon euro'da tutmak zorunda olan sarı-kırmızılı yönetim, 30 yaşındaki futbolcuyu ikna etmenin yollarını arıyor.

BONSERVİSİ İLE VERECEK

Bunun yanı sıra düşük bir ücret karşılığında oyuncuyu kiralamaya hazır olan Manchester United, sözleşmesine satın alma opsiyonunu da koymak istiyor. İngiliz ekibinin, Ashley Young için belirlediği satın alma bedelinin 7 milyon euro olduğu bildirildi.

YOUNG KANATLARI UÇURUR

30 yaşındaki, Jamaika asıllı İngiliz futbolcu Ashley Young sol başta iki kanatta da forma giyebiliyor. Bunun yanı sıra sol bek dahi oynayabilen Young, geçtiğimiz sezon çıktığı 27 maçta 1 gol 3 asistlik performans sergiledi. 

Kaynak : Fotomaç