Süper Lig'de son haftaya girilirken, şampiyonluk umutlarını sürdüren Galatasaray yeni sezon için de çalışmalarına hız kazandırdı.

Sarı Kırmızı takım için birçok isim gündeme gelirken, özellikle hücum hattına yeni takviyeler yapmayı hedefliyor. Yeni sezonda takımdan gönderilmesi gündeme gelen Sofiane Feghouli'nin yerine sağ kanat için İngiltere'den flaş bir iddia ortaya atıldı.

İngiltere'nin önde gelen haber kaynaklarından The Telegraph'ta yer alan habere göre; Galatasaray, Cagliari'nin Bulgar sağ açığı Kiril Despodov'u renklerine bağlamak istiyor.

Haberin detaylarında Sarı Kırmızılı kulübün, Diagne'yi kiralık olarak gönderdiği West Bromwich Albion'un ve İspanyol ekibi Valencia'nın da oyuncuya ilgisi olduğunun altı çizilirken Cagliari'nin, futbolcuyu ödenmemiş olan borçlarına karşılık serbest bırakabileceği belirtildi.

Öte yandan Cagliari ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki sağ açık bu sezon forma giydiği 27 maçta 6 gol 12 asistlik performans sergiledi. Güncel piyasa değeri 2.5 milyon Euro olarak gösterilen Bulgar oyuncu tüm kariyerinde çıktığı 197 maçta ise 49 gol 51 asistlik performansa imza attı.

Kaynak: Fotomaç