Hareketli bir ara transfer dönemi geçirmesi beklenen Süper Lig ekibi Galatasaray'da ilk hedef orta saha ve forvet takviyesi...

Sık sık sakatlanan ve beklenen performansı bir türlü yakalayamayan Kolombiyalı golcü Radamel Falcao ile yolları ayırmayı hedeflyen Sarı Kırmızılı takımda golcü adayları gün geçtikçe artıyor.

La Liga ekibi Atletico Madrid'le sözleşmesini fesheden Diego Costa ile temas kurduğu belirtilen Galatasaray'ın asıl hedefinin ise bambaşka bir isim olduğu ortaya çıktı.

İspanyol basınında yer alan habere göre; Sarı Kırmızılı kulübün, Premier Lig ekibi Liverpool'da forma giyen Divock Origi'yi gündemine aldığı öne sürüldü.

Todofichajes'in haberine göre; Tecrübeli teknik direktör Fatih Terim'in Liverpool'da forma şansı bulamayan Belçikalı yıldızı kadrosunda görmeyi çok istediği ifade edildi.

Sarı Kırmızılı takım Origi'yi sezon sonuna kadar kiralamak için girişimlere başladığı belirtilirken, bu teklifin içinde satın alma opsiyonunun da yer alacağı öne sürülüyor.

Transferin önündeki tek engelin ise Falcao olduğu kaydedildi. Galatasaray, Kolombiyalı golcüyle yollarını ayırabilirse Origi transferini gerçekleştirecek.

Piyasa değeri 15 milyon euro olan Origi için en az bu miktarda bir gelir bekleyen İngiliz kulübünün, gelecek her türlü teklifi değerlendirmeye alacağı belirtildi.

Öte yandan Belçika Milli Takımı'nda da görev yapan 25 yaşındaki Origi, bu sezon Liverpool formasıyla yalnızca 8 resmi maçta forma giyerken, 1 gollük performans sergileyebildi.

Kaynak: Fotomaç