Takımın yaş ortalamasını geriye düşüren sarı kırmızıılıların çalıştırıcısı Fatih Terim, bu defa gözünü Polonya’ya çevirdi. 

Terim, gelecek vaat eden 17 yaşındaki Kozlowski’nin kaçırılmamasını istedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sezon başında büyük takımların çok fazla cesarette bulunamadığı bir operasyona imza attı ve takımına genç isimler takivye etti.

Morutan, Cicaldau, Assunçao, Halil Dervişoğlu ve Sacha Boey baştaolmak üzere  birçok genç yıldızı takımına kazandıran deneyimli  hoca devre arasında da bu operasyonü sürdürecek gibi gözüküyor.

Polonya pazarını yakından takip eden Terim önceki senelerde Jozwiak ve Moder'i transfer etmek istemiş, fakat  rakamlar yüzünden iki Polonyalı oyuncu da Premier Lig'e gitmişti.

Fatih Terim'in Polonya'dan son keşfettiği isim ise Kacper Kozlowski... 2003 doğumlu orta sahada görev yapan ve Pogon formasıyla 9 maçta 3 gol attı, 2 asistlik performans sergilei.. Milli Takımdan da davet aldı.

Bu durum Terim'in canını sıktı. 17 yaşındaki oyuncunun kısa sre içinde büyük bir takıma transfer olacağını düşünen deneyimli teknik adam, yönetimden harekete geçmesini istedi.

Fatih Terim'e göre Kozlowski kısa zamanda Haaland gibi yıldızı parlyacak. Zamanında Norveçli golcüyü elinden kaçıran Terim, aynısının Kozlowski'de yaşanmamasını talep ediyor.

KAYNAK: NTV SPOR