Galatasaray'da Fatih Terim’in aldığı karar sonrasında yönetim sözleşmesi bitecek 8 oyuncuyla ön görüşmelere başladı…

* Badou Ndiaye: Terim, Senegallinin kalmasını istiyor. 16 milyon euro’ya gönderlilen Ndiaye’nin bonservisinin alınması neredeyse imkansız. Bu yüzden bir kez daha kiralanmaya çalışılacak.

* Henry Onyekuru: Everton onu geri istiyor. Kalma ihtimali çok düşük. Bonservisi için 20 milyon euro’lar konuşuluyor. En iyi ihtimalle gelecek sezon bir kez daha kiralanma şansı denenecek.

* Semih Kaya: Rotasyon için kiralandı. Eğer bonservisini bedelsiz alabilirse, UEFA’ya bildirilecek yerli oyuncu statüsünde kendisinin takım içinde tutulması düşünülüyor. Bir kez daha kiralanabilir.

* Martin Linnes: Profesyonelliği ile dikkat çekiyor. Herkes tarafından seviliyor. Mariano’nun takımdan ayrılma durumuna ve teklif edilecek rakamı uygun bulmasına göre sözleşmesi uzayacak.

* Sinan Gümüş: Terim’in dikkatle izlediği isimler arasında yer alıyor. Bırakılırsa “Fenerbahçe ve Beşiktaş havada kapar” yorumları yapılıyor. Zamlı bir sözleşme teklif edileceği gelen bilgiler arasında.

* Selçuk İnan: Çok yüksek bir rakam kazanıyor. Yeni sözleşmesinde şu anda kazandığının 3’te hatta 4’te 1’ine evet demesi gerekiyor. O durumda 1+1 yıllık sözleşme verileceği gelen bilgiler arasında.

* Muğdat Çelik: Beklentileri karşılayamadı. Gelen bilgiler sezon sonunda sözleşmesi yenilenmeyecek. Kendisine teşekkür edilerek yollar ayrılcak. Onun da takımdan ayrılması dönmesi bekleniyor.

* Eren Derdiyok: Sözleşme alması değil takımda kalması bile mucize… iyi bir teklif getirmesi durumunda hemen gönderilebilir. Kalma ihtimali olmayan isimlerin başında geliyor.



Kaynak:Fotospor