Bursaspor'dan Serdar Aziz'i alarak ilk flaş transferini gerçekleştiren Galatasaray önümüzdeki günlerde futbol dünyasını sarsacak bombaları art arda patlatmaya hazırlanıyor. Kapalı kapılar ardında yapılan planlara göre, Galatasaray'ın transfer harekatını Fatih Terim şekillendiriyor. Camianın "Yuvaya dön" çağrısını kabul edecek olan Terim, yapacağı kısa bir tatilin ardından Galatasaray'ın başına geçecek.

Savaşçı, hırslı, yenilgiyi kabul etmeyecek bir kadro oluşturmayı hedefleyen tecrübeli hocanın istediği oyuncuların hepsi de bu karaktere sahip. Terim'in listesindeki en sansasyonel isim Arda Turan. Cimbom, Barcelona'lı yıldızı kiralamak için temaslara başladı bile. İspanya'dan gelen haberlere göre Barcelona, geride kalan sezon beklentilerin altında kalan Arda Turan'ı Galatasaray'a 1 yıllığına kiralık vermeyi kabul edecek.

Sarı-kırmızılı ekibin ikinci bombası ise Melo olacak. İnter'in göndermek istediği 'pitbull' lakaplı oyuncu, hafta sonu İstanbul'a gelerek yönetimle görüşecek. Bonservis bedeli ödenmeyecek olan Melo yıllık 2 milyon euro'ya razı. Cimbom Akhisar'ın golcüsü Hugo Rodallega'yı da bitirmek üzere. Kolombiyalı ile yıllık 1.5 milyon euro'ya el sıkışan G.Saray'ın, Akhisar'la da önümüzdeki hafta anlaşması bekleniyor.

'TERiM KESiN GELECEK'
Galatasaray kongre üyesi olan ve son seçimde Prof. Dr. Ahmet Özdoğan'ın listesinde yer alan Ali Fatinoğlu, Fatih Terim'in kesin olarak yuvaya döneceğini söyledi. Fatinoğlu, Terim ile Dursun Özbek'in anlaştıklarını ve tecrübeli hocanın yeni sezonda Galatasaray'ın başında olacağını vurguladı.