Önümüzdeki sezon Avrupa’da mücadele etmeyeceği için tüm konsantrasyonunu Süper Lig’e verecek olan Galatasaray, güçlü bir kadro kurma çalışmalarına hız verdi. Sarı-Kırmızılılar’ın, teknik direktör Jan Olde Riekerink’in isteği doğrultusunda savunmaya yıldız bir transfer yapmaya karar verdiği bildirildi.

Cim Bom’un hedefindeki ismin ise İtalya’nın Roma takımında forma giyen Kostas Manolas olduğu öğrenildi. Sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek olan Aurelien Chedjou ile şimdiden yolları ayırmaya hazırlanan Aslan’ın, sürekli sakatlanan Semih Kaya ile ilgili kafasında soru işaretleri oluştu. Chedjou ile yeni sözleşme imzalamak istemeyen Cim Bom’da Semih’in de sık sık sakatlık ve süreklilik yaşaması, teknik heyeti zora soktu.

1.8 milyon Euro kazanıyor

Bu gelişmeler doğrultusunda savunmada Hakan Balta, Serdar Aziz ve Koray Günter’i bulunduran Galatasaray’ın, stopere lider karakterli bir oyuncu aradığı ve bu sebepten de Manolas’a yöneldiği öne sürüldü.

Roma’dan 1.8 milyon Euro kazanan ve sözleşmesi 2019’da bitecek olan 25 yaşındaki oyuncuya 3 milyon Euro’ya yakın bir ücret vermeye hazırlanan Cim Bom’un, yakında İtalyan temsilcisiyle pazarlıklara oturmaya hazırlandığı bildirildi. Şu anki piyasa değeri yaklaşık 20 milyon Euro civarında olan milli futbolcu için tüm imkanların seferber edilmesi planlanıyor.