Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın transfer listesinde stoper bölgesi için Portekiz ekibi Braga'dan 23 yaşındaki Bruno Wilson yer alıyor. Portekizli genç yıldızın kulübüyle olan sözleşmesi 2023 yılında sona eriyor.

Sarı Kırmızılı takımda ön libero için düşünülen isim ise Belçika Pro Lig ekibi Zulte Waregem'de forma giyen 24 yaşındaki Omar Govea. Genç yıldız bu sezon 21 maçta forma şansı buldu.. 3 gollük performans sergilerken, 3 kez de milli formayı giydi.

Galatasaray'da 10 numara için ilk aday Danimarka Süper Ligi takımlarından Midtjylland''ın oyuncusu Evander. 21 yaşındaki yıldız bu sezon Norveç ekibinde 22 maçta 15 gole katkı sağladı.

Aslan'ın forvet adayı ise yine Danimarka ekiplerinden Aarhus'un 23 yaşındaki yıldızı Mustafa Bundu. Evander'in kulübüyle olan sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. Sambacı'nın piyasa değeri yaklaşık 5 milyon Euro olduğu biliniyor.

Öte yandan Sarı Kırmızılı teknik direktör Fatih Terim şu ifadeleri kullanmıştı; ''Bundan sonra genç oyunculara yatırım yapacağız.''

Kaynak: İnternet Spor