SABAH GAZETESİNİN HABERİNE GÖRE;

Süper Lig'in 23. hafta maçında Trabzonspor'a mağlup olan Galatasaray, küme düşme hattına biraz daha yaklaştı. Tarihinin en kötü süreçlerinden birini geçiren sarı-kırmızılı kulüp, tekrar ayağa kalkmak adına kadrosunu güçlendirmenin hesaplarını yapıyor. Cümbom'un hedefi eski yıldızı Gomis.

Galatasaray taraftarının bitmeyen aşkı Bafetimbi Gomis için Başkan Burak Elmas'ın yaptığı açıklamada  "Görüşüyoruz" ifadesin heyecanı hard safhaya çıkardı.

Sarı-kırmızılı hayranların yeniden takıma dönmesini çok istediği golcü oyuncu, İstanbul'a gelerek pazarlık için  masaya oturdu.

Bir yandan deneyimli oyuncuyla görüşme yapan Galatasaray yönetimi, diğer bir yandan ise teknik adam Domenec Torrent'e transferdeki son durum için bilgi aktardı.

Gomis'in transferini onaylayan İspanyol teknik adamın, "Takımda tecrübeli ve liderlik yapacak isimlere çok ihtiyacımız var. Gomis bize iyi olur. Golcümüz yok" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Torrent ayrıca Gomis'in transfer edilmesi durumunda Halil Dervişoğlu'nu 10 numara mevkisinde oynatacağını dile getirdi.

Bu arada Galatasaraylı yöneticilerin 5 aylık kontrat teklifinde bulunduğu yıldız ismin, 1 buçuk yıllık sözleşme beklentisinde olduğu belirtildi.

Gomis yarım sezon için 1.5 milyon Euro ücret talep etti. Galatasaray ise 800 bin Euro teklifte bulundu. Her iki taraf arasındaki pazarlık devam ederken golcü futbolcu son kulübünde  senede 5 milyon Euro kazanç elde ediyordu.

KAYNAK: SABAH GAZETESİ