Çaykur Rizespor ve Kayserispor maçlarında rakip kaleye toplam 48 şut atıp sezon başındaki iyi futboluna dönen Galatasaray, bu akşa Türk Telekom Arena'da Hatayspor ile karşılaşacak.

Son Covid-19 testleri negatif çıkan Arda Turan, Ryan Babel, Younes Belhanda ve Okan Kocuk ile sakatlığı geçen Christian Luyindama şans bulması halinde forma giyebilecek. Karantina süresi dolmayan Omar Elabdelloui ise olmayacak.

Hatayspor'da ise dün yapılan açıklamada "Takımımızın Galatasaray ile oynayacağı maç öncesinde teknik heyetimiz ve futbolcularımız ile tesis çalışanlarımıza yapılan rutin Covid-19 testleri neticesinde, 3 futbolcumuz ve bir personelimizde pozitif bulguya rastlanmış olup takip ve izolasyonlara ilgili protokoller gereğince başlanmıştır." ifadesi kullanılmıştı.

FALCAO YİNE YOK

Yaklaşık 40 gündür takımdan ayrı olan Falcao, bu hafta yine olmayacak. Yıldız golcü en son Erzurumspor maçında forma giymiş,Ankaragücü maçında kart cezasını çektikten sonra Sivas, Kayseri ve Rize maçlarında sakatlığını nedeniyle oynamamıştı.

MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY: FATİH, LINNES, LUYINDAMA, MARCAO, E. TAŞDEMİR, TAYLAN, FEGHOULI, E. KILINÇ, OĞULCAN, E. AKBABA, DIAGNE

HATAYSPOR: MUNIR, BURAK, SANTOS, BILLONG, KATRANIS, SACKEY, TRAORE, AABID, RIBEIRO, OUALI, DIOU

Galatasaray'da Taylan Antalyalı, Younes Belhanda ve Christian Luyinadama sarı kart sınırında yer alıyor.