Sarı-kırmızılıların tecrübeli oyuncusu Sabri Sarıoğlu, mevkisine yapılması muhtemel transferden çekinmediğini vurguladı. Sabri, “Keşke transfer edilse. Ben Galatasaray’a gelen oyuncudan hiçbir zaman çekinmedim. Kapımız açık. En iyi şekilde karşılarız. Hoca kime görev verirse o oynar. Bu dakikadan sonra Maxi Pereira veya başka bir isim gelmiş, ben kendime güveniyorum” diye konuştu.

Sarı-kırmızılı futbolcu, eleştirilere konu olan sözleşme uzatılması ve aldığı ücret konusunda, “İyi oynadığım bir sezonun ardından biten sözleşmem uzatıldı. İçeri pazarlık yapmaya da girmedim. Beş dakika sohbet ettik, imzayı attım çıktım. Herkesin yorumuna saygım sonsuz. Kulübüm bana miktar ve süre olarak bunu uygun gördü. Ben pazarlıkçı biri olsaydım herhalde daha uzun yıl sürecek bir kontrat imzalamak isterdim” ifadelerini kullandı.

Sorun değil

Sabri, elinden alınan kaptanlığı sorun etmediğini de belirtirken, Fenerbahçe’nin yaptığı yıldız transferlerinin gözlerini korkutmadığını dile getirdi, “Fenerbahçe önemli isimleri kadrosuna kattı ama sıkıntılı bir yanı da var. İstediğiniz kadar dünya yıldızını toplayın takım haline gelemezseniz başarılı olamazsınız” dedi.