Forvet arayışlarını srüdrüen Galatasaray'ın radarına Hollanda'nın Feyenoord takımında oynayan Nicolai Jörgensen girmişti.

Hafta içinde Jorgensen transferiyle ilgili açıklama yapan Dick Advocaat'ın "15 milyon euro veren varsa, o zaman transferi düşünürüz. Kesin olan bir şey var, herhangi bir takıma kiralanması kesinlikle mümkün değil. Bunu netliğe kavuşturalım" açıklaması yapması, bu transferin gerçekleşmesinin zor olduğu şeklinde yorumlanmıştı.

Feyenoord'un Az Alkmaar ile oynadığı maç sonrası transferiyle ilgili açıklama yapan Jorgensen ''Ben de sizin bildiğiniz kadarını biliyorum. Saha dışı olaylarla çok fazla ilgilenmiyorum. Sahada yüzde 100'ümü verdiğimi görüyorsunuzdur. Neler olacak? Bilmiyorum. Göreceğiz. Bu sadece benim isteğime bağlı bir durum değil. Yaklaşık 5 yıldır bu kulüpteyim. Kulübü ve şehri çok seviyorum. Burası ikinci evim. Bekleyip göreceğiz. Detayları bilmiyorum, dolayısıyla çok da yorum yapamam. Bu konuda iki tarafa da bakmak lazım; kulüp ve ben. Ne olacağını söylemek zor. Şu an yüzde 100 Feyenoord'a odaklandım. Kalırsam da sorun olacağını düşünmüyorum.'' açıklamasını yaptı.

Fotomaç