Galatasaray'ın sezon başında Porto'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Josue, şampiyonluk havasına girdi.

Hafta sonu Başakşehir'e 2-1 yenilen Galatasaray, liderin 6 puan gerisine düşmüş olsa da 26 yaşındaki Portkizli oyuncu şampiyonluğun en büyük favorisi olduklarına inanıyor.

PUAN FARKINI ÖNEMSEMİYOR

Galatasaray dergisine açıklamalarda bulunan oyuncu, "Çok yüksek bir potansiyele sahibiz. Bu sene bambaşka bir hava var. Hedeflerimize odaklanmış durumdayız. Şampiyonluğun en büyük favorisi olduğumuza inanıyorum." dedi.

Geride kalan 10 haftada sadece 208 dakika forma şansı bulan oyuncu, "Geniş bir kadromuz var. Rekabet ortamı üst seviyede. Burada bir şeyler öğrenebileceğim çok fazla yıldız var. Ben de çalışmalarımı yapıp hocamızın görev vermesini bekliyorum." ifadelerini kullandı.

RIEKERINK PORTEKİZLİ TEKNİK ADAMLARDAN FARKLI

Riekerink'in Portekizli teknik adamlardan çok farklı olduğunu da sözlerine ekleyen Josue, "Oyuncularına arkadaş gibi yaklaşıyor. Ama işi konusunda çok disiplinli. Bu da onu farklı görmemizi sağlıyor. Bunu Portekizli teknik adamlarda fazla göremezsiniz." şeklinde konuştu.
Josue, bu sezon parlayan Bruma ile ilgili olarak da "Onu buraya gelmeden önce de tanıyordum. Çok daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum." dedi.