Hamzaoğlu, ilk 11'i oluştururken defansın solunda zorlanacak. Torku Konyaspor maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Lionel Carole, bu maçta forma giyemeyecek. Alex Telles'in de Inter'e transfer olması, bu bölgede iki ismi öne çıkarıyor. Olcan Adın ve Hakan Balta, defansın solu için adaylar arasında ancak milli takımda stoperde çok iyi bir performans ortaya koyan Hakan Balta'nın yine defansın ortasında görev alması bekleniyor. Hamzaoğlu, sol bek ile ilgili son kararını maça doğru verecek.

Mersin idman Yurdu mücadelesinde Sabri ve Muslera'nın yeri garanti. Semih Kaya'nın iyileşmesi de teknik heyeti sevindirdi. Genç futbolcu, milli takımdan hazır döndü ve Hamzaoğlu'ndan forma bekliyor. Sakatlığı henüz geçmeyen Chedjou'nun Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında oynama ihtimali ise düşük. Hamzaoğlu, Belçika Milli Takımı’na seçildiği için takımla çalışmalara katılamayan Denayer ile ilgili kararını ise hafta boyunca çalışmalardaki performansına göre verecek.

Melo'nun gidişiyle orta sahada Selçuk'un yanındaki ilk alternatif Jose Rodriguez. İspanyol futbolcu ile yakından ilgilenen Hamzaoğlu, sezon boyunca genç futbolcuyu kullanmayı düşünüyor. Hücumu Yasin Öztekin, Sneijder ve Podolski ile desteklemeyi düşünen Hamzaoğlu, formda Burak Yılmaz'ı tek forvet olarak oynatacak.