Sarı-kırmızılı kulüpte işler yolunda gitmiyor. Saha sonuçları kötü oldukça da başkan Dursun Özbeküzerindeki 'istifa' baskısı giderek artıyor. AncakÖzbek, seçim için 2018'i işaret ettikçe muhalefet de yeni çareler üretiyor. Son olarak kulüp üyelerinden avukat Ali Güvenç Kiraz, olağanüstü seçimli genel kurula gidilmesi için imza toplama çalışmalarına başladığını açıkladı. İlk imzayı kendisinin attığını belirten Ali Güvenç Kiraz "8 bin üye var. 1600 imza erken seçime gitmek için gerekli. Hazırladığımız formu 1 hafta içerisinde tüm üyelerimize ulaştıracağız. Üyelerin de Galatasaray'ın içinde bulunduğu mevcut durumakayıtsız kalmayacağını düşünüyoruz" dedi.

GÜVEN TAZELEYEBİLİR
Ali Güvenç Kiraz sözlerini şöyle tamamladı: "Galatasaray'ın kaybedecek 1 senesi daha yok. Kulüp böyle giderse 2018 seçimlerine çok sıkıntılı gidecek. Erken seçim şart. Eğer başkan DursunÖzbek de kendisine inanıyorsa, bu seçimde güven tazeleyebilir. Aday olmak isteyen başka isimler de kendini gösterebilmeli"

KINAY'DAN ADAYLARA ÇAĞRI
Galatasaray'ın kötü bir tablo çizdiğini belirten eski idarecilerden Cem Kınay da sandığı işaret etti.Kınay, "Bu yıl olağanüstü seçimli genel kurul olabilir. Camia olarak zor durumdayız. Başkanlığa adaylıklarını açıklayan Adnan Öztürk ve Abdurrahim Albayrak'tan yüzlerce imza toplayıp adaylıklarını somutlaştırmalarını bekliyorum.Galatasaray'da yeri geldiğinde herkes taşın altına elini koyar. Galatasaray başkansız kalmaz" diye konuştu.

'KRİTİK RAKAM 500'
Ali Güvenç Kiraz imza toplama çalışmasının süreciyle ilgili de bilgi paylaştı. Kulübün erken seçime gitmesi gerektiğini savunan Ali GüvençKiraz "Eğer ilk 15 gün içerisinde 500 imza toplarsak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Aksi halde bu hareketimizi sonlandıracağız" ifadelerini kullandı.

TRANSFERLER ETKİSİZ KALDI
Cimbom'da Dursun Özbek döneminde alınan futbolcular da verim vermekten çok uzak kalı.  Serdar Aziz, Eren Derdiyok, Tolga Ciğerci, Cavanda, Jouse, Sigthorsson, Emrah Başsan, De Jong, Rodrigues, Ahmet Çalık, Jose, Grosskreutz, Carole, Jem Paul, Bilal, Donk ve Linnes gibi isimler beklenileni gösteremedi.

TARAFTAR DESTEK VERIYOR
Kulüp üyelerinden Ali Güvenç Kiraz'ın başlattığı imza kampanyasının sarı-kırmızılı kulüpte nasıl yankı bulacağı henüz belirsiz. Yönetim, gelişmeleri yakından takip ederken, Dursun Özbek'ten memnun olmayan taraftarlar ise projeye manevi destek veriyor.                           (Fotomaç)