"Sahada bizi biz yapan özelliklerimizi gösteremedik." diyen Ergün, agresif oyunlarını sahaya yansıtamadıklarını, bu nedenle şansların eşitlendiğini vurguladı. Öne geçmenin avantajını geri yaslanınca kaybettiklerini ve gole davetiye çıkardıklarını anlatan Ergün, "Bu şartlarda kaybedebilirdik. Onun için almış olduğumuz bir puan, lig maratonunda bize artı olarak kalacaktır." şeklinde görüş belirtti.

Cenk Ergün, bir soru üzerine, şunları kaydetti:

"İlk 3 haftadaki tempolu, arzulu, istekli ve başarılı oyunumuzu yeniden göstermek zorundayız. Bu durum olmazsa galibiyetten uzaklaşıyoruz. Bu hafta iyi hazırlanarak Kasımpaşa maçına yine arzu ve istekle, coşkulu şekilde çıkmak istiyoruz. Milli maç arasına kadar 3 maçımız var. Bu üç maçta yine amacımız kazanmak."

Serdar Aziz'in karşılaşmadan erken çıkışıyla ilgili Ergün, "Serdar Aziz, burnunda kırık olması sebebiyle, 'Havadan ve nemden nefes alamıyorum.' diye sağlık ekibine söyleyip, oyundan çıktı. Sonuçta bunlara da uyum sağlamamız gerekir. Futbol içinde olan şeyler. Sıcak, nem, yeri gelecek soğuk hava. Bizim doğal olarak puan kayıplarını minimize etmemiz gerekir. Takımımıza güveniyoruz. Feghouli, kısa süre oynamasına rağmen ne kadar etkili olabileceğini gelecek adına gösterdi. Teknik heyetimiz çalışmalarını yapacaktır. Linnes'in maçın sonunda sıkıntısı olmuştu ama yine de oyuna devam etti. Durumu yarın belli olacak." şeklinde konuştu.
.