Kerem Aktürkoğlu, "Gerçekten bugün bizim için çok anlamlı bir maç oldu. Gruptan çıkmayı garantilemiştik ama son 16’ya kalmak çok daha önemliydi. Mart ayına kadar bir vaktimiz var. Şimdi bunun tadını çıkaracağız ama aynı zamanda lige de odaklanmamız lazım. Ligde de artık güzel bir gidişat, güzel bir ivme yakalamamız gerekiyor. Bunun farkındayız. Öncellikle taraftarımıza armağan olsun. Bu zor ve sıkıntılı günlerde onlara bir nebze de olsun mutluluk yaşatmak bizim borcumuzdu." diye konuştu..

Kerem, her zaman hayalleri olduğunu ifade ederek, "Adım adım gidiyoruz. Baktığınız zaman çok daha farklı hedefler koyuyoruz her maç önümüze. Son 16’ya kaldık. Yendiğimiz an çeyrek finale çıkıyorsunuz. Bunlar çok güzel şeyler, bunları düşündükçe, hayal kurdukça çok mutlu oluyor insan. İnşallah bunu devam ettiririz. Önümüzde çok daha güzel şeyler olacağına inanıyorum." dedi.

Teknik adam Fatih Terim’in maç öncesinde geçirdiği rahatsızlığı  anımsatan Kerem Aktürükoğlu, "Hocamızın rahatsızlığı bizi de üzdü ve aynı zamanda korkuttu. Dün bizimleydi beraber seyahat ettik. Konuştuğumuzda iyi olduğunu söyledi. Tabii ki öncelikle gruptan çıkarak ona hediye vermek, son 16’ya kalmak hocamıza moral olması çok daha önemliydi. Onun bilincinde çıktık. Bunu kendi aramızda da konuştuk. Hocamıza güzel bir armağan oldu." şeklinde konuştu.

KAYNAK: NTV SPOR